وي با اشاره به اينکه 7 سال به تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي پرداخته، افزود: با شرکت در دورههاي آموزشي فراوان موفق به کسب گواهينامه مربيگري در اين رشته شدم.
اين هنرمند اضافه کرد: امروزه شناخت مردم از اين هنر سنتي بيشتر شده و ميزان آگاهي افراد از ارزش سنگهاي قيمتي افزايش يافته است.
اين صنعتگر با بيان اينکه نظريههاي گوناگوني در مورد خواص درماني و شفا بخشي سنگها وجود دارد، تصريح کرد: متأسفانه عدهاي سود جو با ارائه سنگهاي نامرغوب و توضيحاتي نادرست در مورد سنگها از سادگي خريداران سوء استفاده ميکنند.
به گفته اين هنرمند عرصه تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي، ممکن است با اين کار فروش محصولات به صورت مقطعي افزايش يابد ولي در بلند مدت آسيبهاي جبران ناپذيري به اين هنر وارد ميکند.
اين صنعتگر در خصوص مواد اوليه اين هنر اظهارداشت: بعضي از سنگهاي مورد نياز را از داخل کشور و برخي را از خارج از ايران تهيه ميکنم.
وي ورود کالاهاي چيني را از عواملي دانست که بازار فروش توليدات را با رکود مواجه کرده و يادآور شد: اين آثار گاهي در نمايشگاههاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز به چشم ميخورند.
غفاري در پايان خاطرنشان کرد: محصولات چيني نه تنها بازار فروش تراش سنگهاي قيمتي را تحت تأثير قرار داده بلکه هنرمندان ساير رشتهها را نيز با مشکلات بسياري مواجه کرده است.
112/
انتهای پیام/